2017年6月22日星期四

Hoe om een ​​Panasonic AJ-HPX3700 camcorder mxf video te converteren naar Mac op Mac met Mac MXF naar Mov Converter

Hoe om een ​​Panasonic AJ-HPX3700 camcorder mxf video te converteren naar Mac op Mac met Mac MXF naar Mov Converter

De Panasonic AJ-HPX3700 geeft RGB 4: 4: 4 beelden met full-pixel resolutie en P-10Log gamma, en de AJ-HPX2700 beschikt over een variabele framefunctie van 1 tot 60 fps. Door P2 & s geavanceerde bestandgebaseerde en tapeless opname toe te voegen aan VariCam's wereldwijd erkende beeldkwaliteit en expressiviteit, vergemakkelijken deze krachtige nieuwe camera-recorders de workflow terwijl kosten worden bespaard.

Panasonic AJ-HPX3700 record .MXF video formaat. Als u een aantal footage opneemt met Panasonic AJ-HPX3700 en dan Panasonic AJ-HPX3700 .MXF video wilt importeren in FCP of wilt u MXF naar Mac overbrengen en P2 MXF in FCP bewerken, kunt u dat niet alleen omdat de FCP kan mxf formaat niet accepteren. Dus hier heb je een professionele Panasonic AJ-HPX3700 MXF Converter nodig om Panasonic AJ-HPX3700 MXF naar Mac-compatibele formaten om te zetten om MXF in FCP te kunnen bewerken.

De Panasonic AJ-HPX3700 MXF naar Mov Converter voor Mac is de beste assistent voor het converteren van Panasonic AJ-HPX3700 MXF naar Mov op Mac. Dit kan u niet alleen helpen om Panasonic AJ-HPX3700 MXF te converteren naar andere populaire videobestanden zoals YouTube. FLV, MOV, MP4, AVI en andere populaire SD / HD videoformaten. En converteer MXF naar Adobe Premiere Pro, iMovie, Final Cut Pro, Sony Vegas Pro en Magix Video Pro voor professioneel bewerken.

Hoe zet u Panasonic AJ-HPX3700 mxf video om te zetten op Mac met Mac MXF naar Mov Converter?

1: MXF-videobestanden laden naar Panasonic AJ-HPX3700 camcorder mxf video naar mov converter voor Mac

Klik op de knop 'Video toevoegen' om mxf-videoclips te importeren of 'Add from folder' te importeren om Panasonic AJ-HPX3700 videoclips uit de hele map op Mac te importeren.

2: Selecteer uitvoerformaat .mov

Selecteer in de vervolgkeuzelijst naast "formaat" de uitvoerformaat die u nodig hebt, hier kiezen we .mov, selecteer de bestemming in de vervolgkeuzelijst naast "output".

3: Instellingen en Bewerkingen.

Klik op de knop 'Instellingen', stel de video- en audio-instellingen aan om de kwaliteit van de uitvoerbestand te optimaliseren.

4: Begin de Panasonic AJ-HPX 3700 MXF converteren naar ProRes 422 Mov op Mac

Nadat alle benodigde instellingen zijn gedaan, klikt u op de knop "Omzetten" om te beginnen om te zetten.



没有评论:

发表评论